Zorgeloos betalen

Zorgeloos betalen

Op More2Style kun je op verschillende manieren betalen. Aan onderstaande betaalservices zijn geen kosten voor de klant verbonden. Dit hoort bij onze service en manier van werken. Dus kies je betaalmiddel dat voor jou het beste uitkomt. De volgende keuzes zijn mogelijk:

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Sofort Banking
  • PayPal
  • Klarna achteraf betalen

De online betalingen vinden plaats via de betaalservice van Mollie.com. Je kunt daarbij kiezen uit iDeal, creditcard, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking en PayPal.

 

Online betalen

1. Met iDeal is het vertrouwd, gemakkelijk en veilig online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je dus altijd gewend bent.

2. Betalen met je creditcard is eenvoudig en veilig. Selecteer eenvoudig je creditcard en rond je bestelling af.

3. Bancontact / Mister Cash is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

4. SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Met SOFORT maak je simpelweg gebruik van jouw beproefde, veilige Internetbankieren. Het invoeren van de gegevens en codes voor jouw internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet op onze webshop.

5. Met PayPal is het eenvoudig betalen. Heb je geen account? Open een gratis rekening, bevestig het e-mailadres, stel een betaalmethode in en klaar is Kees.

 

Achteraf betalen

Wil je niet online betalen, dan kun je ook op volgende manier betalen:

Klarna
In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de ‘Achteraf Betalen’ methode aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan. NB: U kunt bij bestellingen vanaf €25,- gebruik maken van Klarna betalingen.

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Volg ons op Social Media

icon_facebook_white     icon_instagram_white     icon_twitter_white     icon_pinterest_white