Zorgeloos betalen

Zorgeloos betalen

Op More2Style kun je op verschillende manieren betalen. Aan onderstaande betaalservices zijn geen kosten voor de klant verbonden. Dit hoort bij onze service en manier van werken. Dus kies je betaalmiddel dat voor jou het beste uitkomt. De volgende keuzes zijn mogelijk:

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Sofort Banking
  • PayPal
  • AfterPay
  • Klarna achteraf betalen
  • Rembours

De online betalingen vinden plaats via de betaalservice van Mollie.com. Je kunt daarbij kiezen uit iDeal, creditcard, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking en PayPal.

 

Online betalen

1. Met iDeal is het vertrouwd, gemakkelijk en veilig online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je dus altijd gewend bent.

2. Betalen met je creditcard is eenvoudig en veilig. Selecteer eenvoudig je creditcard en rond je bestelling af.

3. Bancontact / Mister Cash is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

4. SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Met SOFORT maak je simpelweg gebruik van jouw beproefde, veilige Internetbankieren. Het invoeren van de gegevens en codes voor jouw internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet op onze webshop.

5. Met PayPal is het eenvoudig betalen. Heb je geen account? Open een gratis rekening, bevestig het e-mailadres, stel een betaalmethode in en klaar is Kees.

 

Achteraf betalen

Wil je niet online betalen, dan kun je ook kiezen uit 2 andere manieren van betalen:

1. Betalen met AfterPay

AfterPay voert voor More2Style (www.more2style.nl) het volledige achteraf betaalproces uit voor bestellingen uit Nederland. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Gegevenscheck en gegevensverwerking
Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. AfterPay verwerkt je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te ronden. Meer informatie hierover vind je in hun betaalvoorwaarden en privacystatement op https://www.afterpay.nl/nl/consumenten.

Maximale besteding
Via AfterPay kun je bestellingen vanaf €25,- tot een maximum van €250,- betalen.

Betalingsinstructie
Je zult van AfterPay een email ontvangen met daarin de details van je bestelling en de instructies voor de verschillende betaalmogelijkheden van AfterPay. Voor het gebruik van deze betalingsmethode brengen wij geen kosten in rekening. Het volledige betalingsproces wordt uitgevoerd door AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

2. Klarna
In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de ‘Achteraf Betalen’ methode aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

3. Rembours

Wil je niet vooraf betalen, dan kun je eventueel de goederen onder rembours laten versturen. Wij brengen hiervoor te allen tijde een vast tarief van € 21,50 incl. BTW in rekening. Bij de keuze voor het rembours verzenden vervalt altijd de Gratis Verzending optie. Wil je de optie rembours gebruiken, dan kun je deze aanvinken (2x) bij het afrekenen. Rembours bestellingen worden door ons gecontroleerd op juistheid van rembours vast tarief, en indien nodig gecorrigeerd conform rembours vast tarief. Rembours bestellingen worden uitsluitend als pakket via PostNL verstuurd.

Volg ons op Social Media

icon_facebook_white     icon_instagram_white     icon_twitter_white     icon_pinterest_white