De allerleukste tijd van het jaar komt eraan: de feestdagen! Wij hebben elk jaar weer ontzettend veel zin in Sinterklaas en Kerst. Deze periode is namelijk zo ontzettend gezellig altijd. En heerlijk druk! Daarom beginnen we op tijd met het delen van 12x inspiratie voor de allerleukste cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Ontdek ze snel voor op jouw verlanglijstje!

12x de leukste cadeaus voor Sint en Kerst

Zodra het tijd is om onze verlanglijstjes te gaan maken, vinden we het stiekem toch lastig. Wat zet je erop? Wat wilde je al heel lang hebben of heb je misschien heel hard nodig? Of ga natuurlijk gewoon voor dingen die je ontzettend leuk vindt om te krijgen. Accessoires voor in je interieur bijvoorbeeld. Dit is onze selectie met de allerleukste Sinterklaas- en kerstcadeaus:

cadeaus voor sinterklaas en kerst - cadeau inspiratie voor volwassenen

Van links naar rechts: Gusta gebaksbordjes Genieters wit – set 4 € 14,95 incl. btw | Gusta bamboe serveerplank met bakje € 5,95 incl. btw | Leeff shower gel Fabulous Fig € 8,95 incl. btw | Gusta serveertoren 3 bamboe planken € 21,95 incl. btw | Bubbel kaars roze € 12,95 incl. btw | Rustik Lys Dinerkaars Swirl zwart € 6,50 incl. btw | Gusta mokjes Genieters beige blauw – set 2 € 6,95 incl. btw | Knoop kaars cream € 8,95 incl. btw |  Leeff waxinehouder Teo € 14,95 incl. btw | Meraki Geurkaars set Christmas Limited Edition € 12,95 incl. btw | Leeff afwasmiddel Minty Moments € 7,95 incl. btw | Zoedt Interieur styling invulboek € 16,95 incl. btw

Superleuk om te geven én te krijgen zijn onze gloednieuwe mokken en gebaksborden sets van Gusta. De genieters sets zijn er zowel in basic varianten als met een kleurtje. En de prijs is ook heel erg fijn! Ben je gek op kaarsen? Dan zijn de twist, bubbel en knoop kaarsen ook leuk om te geven of te krijgen. En helemaal volgens de laatste interieurtrends! Ook geurkaarsen zijn er genoeg, bijvoorbeeld de Christmas Edition van Meraki. In deze set zitten twee geurkaarsjes in een stylish glaasje. Of kies juist voor de te gekke Teo waxinelichthouders: een set met 3 verschillende maten en kleuren. En zo zijn er nog genoeg andere accessoires om cadeau te geven, zoals het interieurstyling invulboek, de douchegels, handzepen en handlotions van Leeff en alle serveerplanken en -torens van Gusta.

Jouw cadeaus voor Sinterklaas en Kerst online bestellen

Het is nu al heel erg druk in onze webshop en bij PostNL. Het inpakken van de bestelling kan daarom al wat langer duren en ook bij het bezorgen kan jouw bestelling langer onderweg zijn. Daarom adviseren we je om ruim op tijd jouw Sinterklaas- en kerstcadeaus online te bestellen. Dan weet je bijna zeker dat je cadeaus op tijd in huis zijn! Wij doen in elk geval ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Online shoppen maar!