De feestdagen komen er weer aan. Wat ons betreft kan de gezelligheid van kerst nooit vroeg genoeg beginnen! Wij zijn al druk bezig met het inpakken van de eerste kerstcadeaus. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? We delen 6 leuke cadeaus voor kerst!

Agenda of kalenders voor alle plannen in het nieuwe jaar

Elk jaar beginnen we weer met een frisse blik en goede voornemens. Misschien is één van jouw voornemens wel om jouw plannen en afspraken beter bij te houden. Tegenwoordig gaat dat steeds meer digitaal, maar wij vinden de papieren jaaragenda’s of kalenders een leuk cadeau om te geven én te krijgen met kerst. Geef bijvoorbeeld de Zoedt jaaragenda of Zoedt familieplanner cadeau met kerst en de ontvanger kan het nieuwe jaar goed beginnen.

Sfeervolle kandelaars

Een mooie kandelaar is leuk om te geven en te krijgen. Het zorgt namelijk voor vernieuwing in huis, maar is ook ontzettend sfeervol. Dat willen we toch allemaal! Ga bijvoorbeeld voor een kandelaar van ERNST waar je ook decoratiemateriaal als mos of dennentakken in kunt doen of voor een sfeervol windlicht waar een waxinelichtje in kan.

inspiratie cadeaus kerst vazen

Vazen voor gezelligheid in huis

Wat ons betreft kun je nooit genoeg vazen hebben! Je kunt er namelijk een prachtige bos (droog)bloemen in zetten en dat zorgt voor extra gezelligheid in huis. Daarom zijn vazen ook leuk om cadeau te geven. We hebben ze in alle soorten en maten, bijvoorbeeld deze vaas op pootjes. Of kies voor een vaas in gekleurd glas; helemaal volgens de interieur trends voor 2021.

Mooie manden om neer te zetten

Misschien is een mooie mand voor in huis niet het eerste waar je aan denkt als je cadeau-inspiratie zoekt. Maar in ieder huis is plek voor een mooie mand. Of je nu een stijlvolle wasmand wil neerzetten of een sfeervol mandje in een open kast zet om spullen in op te bergen. Er zijn genoeg mooie manden om uit te kiezen die de ontvanger gegarandeerd neer wil zetten! inspiratie cadeaus kerst servies

Een prachtig (nieuw) servies

Een compleet servies koop je niet altijd in één keer, maar is veel leuker om te sparen. Elke feestdag of verjaardag kun je weer wat nieuws op je verlanglijstje zetten. Of misschien is het dit jaar tijd voor nieuw servies. Daarom is het leuk om met kerst servies cadeau te geven! Misschien wil de ontvanger nog wel een extra dinerbord van Broste of juist nieuwe theepot van ERNST hebben.

Verzorgende handzeep of handcrème

In deze tijd van het jaar kunnen onze handen wel wat extra liefde gebruiken. Daarom is het altijd een goed idee om handverzorging cadeau te doen! Wist je dat we ook fijne handzepen van Leeff of sets met handzeep en handcrème van Meraki in onze webshop hebben? Ze ruiken niet alleen heel lekker, maar ze hebben ook een fijn verzorgend effect. En ze passen hartstikke mooi in elk interieur!

Jouw cadeaus voor kerst online bestellen

Het is nu al heel erg druk in onze webshop en bij PostNL. We adviseren je daarom om ruim op tijd jouw kerstcadeaus online te bestellen. Dan zorg je er misschien wel voor dat de cadeaus nog voor kerst binnen zijn! Wij doen in elk geval ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Online shoppen maar!