Moederdag komt steeds dichterbij. De dag om jouw fantastische moeder, oma, zus of vriendin in het zonnetje te zetten en haar extra te verwennen. Heb jij inspiratie nodig voor een mooi cadeau om haar te geven? We zetten graag de leukste cadeaus voor Moederdag voor je op een rijtje.

Een bos bloemen in een mooie vaas

Altijd goed om je moeder mee te verrassen: een prachtige bos bloemen. Of je nu gaat voor een speels veldboeket of een bosje droogbloemen. Elk boeket verdient een mooie plek in huis, in een prachtige vaas. Het maakt niet uit of je kiest voor een stijlvolle, tijdloze vaas van steengoed of een vaas die past bij de laatste trends: een bos bloemen wordt gegarandeerd een eyecatcher in huis. Eén waar je moeder nog lang van kan genieten!

Een heerlijke borrelplank thuis

De terrassen zijn weer open, dus je kunt met je moeder lekker op het terras duiken. Je kunt haar ook verrassen met een eigen georganiseerde borrelplank. Haal allerlei lekkere hapjes en ga gezellig langs bij jouw moeder om samen te borrelen. Lekkere kaasjes en worst, tapenades, brood, wijntje erbij… Heerlijk! Maar daarvoor moet ze wel een mooie borrelplank in huis hebben. Nog leuker is als jij deze aan haar cadeau geeft op dat moment. Jij hebt daarna meteen de vulling erbij geregeld. Met de verschillende borrelplanken van Gusta zet je altijd iets moois op tafel.

Fijne handverzorgingsproducten

We moeten nog steeds veel onze handen wassen en daarom kunnen ze wel wat extra liefde gebruiken. Ook de handen van jouw moeder. Daarom is het altijd een goed idee om handverzorging cadeau te doen! De fijne handzepen van Leeff of sets met handzeep en handcrème van Meraki zijn ontzettend leuk om te geven. Ze ruiken heerlijk en hebben een fijn verzorgend effect. Nog leuker: ze passen hartstikke mooi in elk interieur! Win-win als je het ons vraagt.

Een prachtige accessoire voor buiten

Naast sfeervolle vazen, mooie borrelplankjes en handverzorging is er nog veel meer om jouw moeder blij mee te maken. Is ze graag buiten in de tuin? Dan zit je met iets moois voor in de tuin altijd wel goed. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sfeervol buitenkussen voor op de tuinset. Of laat haar nog langer van de tuin genieten met sfeervolle tuinfakkels of olielampen. Voor sfeervol licht op zwoele zomeravonden… Met prachtige buitenaccessoires verwen je jouw moeder sowieso!

More2Style cadeaubon

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan gerust rond in onze webshop met interieuraccessoires. Er staan genoeg sfeervolle interieuraccessoires voor ieder interieur! Vind je het lastig om voor iemand anders te kiezen? Dan is de More2Style cadeaubon misschien wel iets voor jou. Kies het bedrag dat jij cadeau wil doen en wij maken er iets moois van. Ontvang de code via de mail of laat ons er een heus cadeau van maken. De More2Style cadeaubon is heel leuk om te krijgen, maar ook ontzettend leuk om te geven.

Laat jouw cadeau bij haar bezorgen

Kun jij niet bij jouw moeder zijn dit jaar? Je kunt bij ons ook bestellen en het bij haar laten bezorgen. We pakken alles altijd als een prachtig cadeau in. Zet eventueel in de opmerkingen een speciale boodschap voor jouw moeder en we zorgen dat deze op een handgeschreven kaartje komt te staan. Zo kun je haar alsnog verrassen op Moederdag!