Dinsdag 8 september was het weer zo ver; Flexa maakte de Kleur van het Jaar 2021 bekend. Ieder jaar bespreken hun kleurexperts en een team designers de nieuwste trends die ons dagelijks leven beïnvloeden. Hun inzichten vertaalt Flexa in één toonaangevende kleur die de sfeer van het moment weerspiegelt: een tint die impact heeft in huizen overal ter wereld. Dit jaar is dat de kleur Brave Ground. Wij vertellen je er graag meer over én laten zien met welke accessoires je deze kleur kunt combineren. 

Over de kleur Brave Ground

De kleur Brave Ground van Flexa is een warme, natuurlijke kleur. Flexa omschrijft Brave Ground als een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen. Zij noemen het een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Brave Ground is volgens de kleurexperts van Flexa een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft. Het zou een stevige basis bieden voor verandering en creativiteit in huis.

Hoe kun je de Flexa Kleur van het Jaar 2021 Brave Ground combineren?

De kleur Brave Ground biedt veel mogelijkheden met combineren. Kies je bijvoorbeeld voor warme, tijdloze kleuren, dan creëer je een ruimte met een stevige basis. Een combinatie die altijd goed is. Maar Brave Ground is ook heel goed te combineren met bijvoorbeeld roze en rode tinten voor een warme sfeer, maar mét een touch of color. Voor als je een statement durft te maken. Wil jij het liever op safe spelen? Dan kun je Brave Ground ook heel goed combineren met zachte, natuurlijke tinten voor een warm en welkomend gevoel. Op die manier creëer je met de tint een ruimte die rust uitstraalt. Voor het ultieme buitengevoel is de Flexa Kleur van het Jaar 2021 ook goed te combineren met blauw- en groentinten. Eigenlijk kun je er dus alle kanten mee op!

De mooiste woonaccessoires bij de kleur Brave Ground

Naast dat je de tint combineert met andere kleuren op de muur, kun je er ook voor kiezen om Brave Ground te combineren met de mooiste accessoires. Zo kun je ook regelmatig van kleurencombinatie wisselen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi, sfeervol plaid of kussen, een tafellamp of prachtige vaas. Benieuwd welke accessoires wij aanraden met de kleur Brave Ground? Bekijk dan de collage hieronder. Je kunt natuurlijk ook gerust zelf in onze webshop kijken. Veel plezier met het stylen van de Flexa Kleur van het Jaar 2021 Brave Ground in jouw interieur!

Flexa Kleur van het Jaar 2021

V.l.n.r: ERNST Plaid natural beige | Gusta Rotan lantaarn bruin 24 met LED | Goround Kussen Velvet Donkergroen | Rustik Lys Dinerkaars whaleblue 6-pack | Waxinelicht Grace 9 oud roze | Gusta vaas mat zwart | Wandornament Wallace bruin klein | Vaas Mashaba wit | LED Tafellamp Leaf okergeel

Bron titel foto: Flexa