Elk jaar zodra het herfst wordt, is het tijd om de nieuwste trends in de interieurbranche te presenteren. Elk jaar bespreken de kleurexperts van Flexa en een team designers de nieuwste trends die ons dagelijks leven beïnvloeden. Hun inzichten vertaalt Flexa in één toonaangevende kleur die de sfeer van het moment weerspiegelt: een tint die impact heeft in huizen overal ter wereld. Dit jaar is dat de kleur Bright Skies. Een licht en luchtige kleur blauw, die open en goed voor de geest is. We vertellen je graag meer over de Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies.

Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies

De afgelopen 18 maanden is ons leven op zijn kop gezet door de pandemie. Maar het heeft ons ook tijd gegeven om na te denken over de manier waarop we leven en wat we nu echt belangrijk vinden. Zo is gebleken dat de rol van ons huis veranderd is en dat daardoor de natuur in onze levens belangrijker is geworden. Net als hoe creativiteit en kunst ons tijdens de lockdown comfort en inspiratie heeft gebracht.

Dat heeft geleid tot een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar: een vleug frisse lucht. Zoals de blauwe lucht in de natuur en de rust die we ervaren als we buiten zijn. Dat is wat we van onze ruimtes in huis verlangen. Flexa Bright Skies is een licht en luchtig blauw. Het is een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest. Het is ook een tint die onze huizen levendiger en opener kan maken.

Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies combineren

Flexa Bright Skies combineren

Zoals altijd is de Flexa Kleur van het Jaar eindeloos te combineren. Denk dan aan zachte neutrale tinten en vrolijke felle tinten. Wil je graag een ruimte die rust uitstraalt? Combineer Flexa Bright Skies dan met neutrale, zachte kleuren. Zandkleuren en lichte grijze tinten zorgen ervoor dat je een ruimte creëert waarin jij je kunt terugtrekken en heerlijk in kunt ontspannen. Combineer Flexa Bright Skies met felle roze en koraaltinten voor een ruimte vol creativiteit en inspiratie. Of kies voor de ultieme kleurbeleving in huis met een groen kleurenpalet. Je bent er met Bright Skies zeker van dat elke leefruimte tot leven komt!

Woonaccessoires bij de kleur Bright Skies

Naast dat je de kleur goed kunt combineren met andere kleuren op de muur, is het ook leuk om ervoor te kiezen Bright Skies te combineren met de mooiste accessoires. Zo kun je namelijk regelmatig een nieuw kleurenpalet met Flexa Bright Skies samenstellen. Win-win wat ons betreft! Kies bijvoorbeeld voor een sfeervol plaid of kussen, een unieke vaas of tijdloze kandelaar. Met de accessoires uit onze shop kun je in elk geval alle kanten op samen met Bright Skies op de muur. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop! Veel plezier met het stylen van de Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies in jouw interieur!

Meer informatie over Flexa Bright Skies vind je op de website van Flexa.