Zo. De feestdagen zitten er weer op. De kerstboom gaat de kamer weer uit en maakt plaats voor mooie nieuwe accessoires. Want een nieuw jaar vraagt om een frisse start. Ook in je interieur. Hoe maak je van het hoekje waar de kerstboom stond, een sfeervol hoekje voor de rest van het jaar? We delen graag een tweetal tips met je!

Jouw bijzettafel met accessoires

Vind jij het hoekje ook zo kaal nu? Een leuke, simpele oplossing is om een gave bijzettafel neer te zetten. Groot of klein, hoog of smal. Het maakt niet uit, want je kunt er vervolgens van alles op zetten. Denk aan de sfeervolle Gusta Rotan LED lamp. Superhandig neer te zetten, omdat deze op batterijen gaat. En hij staat ook gewoon in elk interieur prachtig. Maar ook een prachtige vaas met (droog)bloemen of sfeervolle kandelaars met bijvoorbeeld de twist kaarsen erin staat mooi op elke bijzettafel. Ook leuk in plaats van een bijzettafel: een houten bankje of lage poef.

Een hoek vol groen

Groen in je interieur doet het altijd goed. Dan hebben we het natuurlijk over planten. Er bestaan namelijk superveel verschillende planten en in allerlei soorten en maten. Daardoor kun je heel makkelijk een fijne jungle maken van het hoekje waar de kerstboom stond. Zet ze bijvoorbeeld in een standaard, kies voor een stijlvolle pot van Ernst, zet een simpele pot in een mooie mand of hang een kleine plant vanaf het plafond in een Yoshiko hangmand.

Heb jij interieuradvies nodig?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het stylen van een sfeervol hoekje? Of wil je bijvoorbeeld je gehele woonkamer een opknapbeurt geven en kun je wel wat interieuradvies gebruiken? Wij helpen je graag! Of je nu grootste veranderingen wil doorvoeren, of tegen een kleiner budget jouw interieur een opfrisbeurt geeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Bekijk hier andere woningen waar we interieuradvies hebben gegeven.

Wil je liever zelf gaan stylen? In onze webshop vind je allerlei sfeervolle woonaccessoires om van jouw huis een thuis te maken.