Vorig jaar lanceerden we met succes de prachtige wooncollectie van het Zweedse merk ERNST. Dit jaar is de nieuwe najaarscollectie van dit merk weer bij ons te vinden. Wij zijn enthousiast over de sfeermakers die gemaakt zijn van duurzame materialen als hout, steengoed en glas. Voor welke accessoires ga jij om het thuis extra gezellig te maken?

accessoires ERNST

Scandinavische eenvoud

ERNST is opgericht door de Zweedse interieurarchitect Ernst Kirchsteiger. Het staat voor puur en eenvoudig leven en dat zie je terug in alle producten. De decoratie is ontworpen met als insteek eerlijkheid en duurzaamheid en door hun robuuste uitstraling duidelijk geïnspireerd door het Scandinavische landschap. Door de combinatie van stoer en puur dragen ERNST woonaccessoires bij aan de gezelligheid in huis en zorgen ze voor een warm interieur.

accessoires ERNST

Nieuwe collectie accessoires van ERNST

De najaarscollectie bestaat uit woonaccessoires van duurzame materialen in tinten als donkergrijs, wit, zwart en bruin. Hierdoor kun je de decoratie met alle kleuren en stijlen in huis combineren. Met deze woonitems geef je in een handomdraai jouw favoriete plekje nóg meer sfeer. Er zijn houten kandelaars en stoere olielampen die binnen een mum van tijd de hal, slaapkamer of eettafel gezellig maken. De Metalbox kandelaar is stijlvol door zijn eenvoud. Doordat er 4 kaarsen worden gebruikt is de standaard perfect te gebruiken als adventskandelaar. Decoreer de Metalbox of steengoed kandelaren met takjes groen en dennenappels voor een speels effect. De kandelaars van ERNST zorgen voor sfeervol licht tijdens de donkere dagen.

accessoires ERNST

Voor elk boeket een vaas

Wie wordt er niet gelukkig van bloemen?! Met de mooie vazen van ERNST verdient elke bos zijn eigen vaas. Zo zijn er glazen vazen met leren koord of vazen in donkergrijs of wit. Allemaal een lust voor het oog en zelfs zonder bloemen een blikvanger. En wil je daarnaast nog iets bijpassends voor in de vensterbank of op de sidetabel? De solide bloempot maakt de no-nonsense sfeer in huis helemaal af. Leuk te combineren met de schaal, plaids, kussens en mokken uit de ERNST collectie.

Benieuwd naar alle accessoires van ERNST? Bekijk ze in onze shop!