De lente is begonnen! Wij kunnen echt niet wachten op zonnige dagen, bloeiende bloemetjes, fluitende vogeltjes en vooral heel veel tijd buiten. Daarom beginnen we nu alvast met het gezellig maken van ons terras. Hoe zit dat bij jou? Heb jij stiekem al plannen om je tuin of terras die finishing lente touch te geven? Met deze accessoires creëer jij een sfeervolle buitenplek.

Helderwit met een beetje kleur

Wit is ontzettend mooi in de tuin of op je terras. Het is helder en rustig en combineert supermooi met een groen gazon, fijne bloemen en planten en donkere buitentegels. Ook weerkaatst de zon heel mooi op wit. Mag het van jou wel iets minder wit? Combineer het witte dan met kleurrijke accenten. Zo creëer je vanzelf de Italiaanse of Franse Riviera in je tuin. Of kies juist voor rotan en riet en waan jezelf op Ibiza. Ook mooi? Zwart en wit gecombineerd in de tuin. Zo zit je er heel stijlvol bij dit voorjaar.

Misschien zijn deze accessoires wel iets voor jouw witte tuin:

buiten accessoires

Storefactory Lantaarn Kvarnvik S wit € 19,95 | IB Laursen gieter wit € 15,95 | Rustik Lys Tuinfakkel Wit € 4,95 | KMCT Buitenkussen OneLine Face Thin Black 50 Limited Edition € 33,95

Natuurlijke materialen

Wij houden van natuurlijke materialen in de tuin! Ze nemen je mee naar Scandinavië, Ibiza of juist Marrakech. Dat ligt helemaal aan de kleur waarmee jij de natuurlijke materialen als rotan en riet combineert. Met wit, beige en strakke lijnen waan je je in het hoge noorden. Gecombineerd met zand, ecru en kleuren creëer je al snel een Oosters tintje in je tuin. Waarom natuurlijke materialen nog meer goed werken in de tuin? Ze combineren heel goed met alle planten in jouw tuin.

Misschien zijn deze accessoires gemaakt van natuurlijke materialen iets voor op jouw terras:

natuurlijke buiten accessoires

Yoshiko placemat Jakarta naturel € 8,95 | Wandornament Wallace bruin klein € 23,95 | Yoshiko kussen Sunda M € 39,95 | IB Laursen windlicht Bamboe set van 2 € 64,95

Stoer terras

Ben jij niet zo van de tierelantijnen en mag het van jou wat stoerder? Dat kan natuurlijk ook! Geef jouw terras, tuin of balkon een stoere twist door gebruik te maken van ruwe materialen, zoals beton en rib-stof en donkere kleuren, zoals zwart. Combineer deze vervolgens met wat groen, hout en lichte kleuren. Een combinatie van deze elementen zorgt op een zonnige dag voor een stoere Scandinavische sfeer in jouw tuin.

Misschien dat deze accessoires tof staan in jouw stoere tuin:

stoere buiten accessoires

ERNST olielamp 18 beton € 37,95 | Rustik Lys Buitenkaars blik Perfect Day eucalyptus € 19,95 | Leeff tafelhaard Stonefire € 39,95 | KMCT Buitenkussen Rib zwart 60 € 42,95

Ook mooi voor binnen!

Helaas wonen we nog steeds in Nederland en dat betekent dat we soms ook te maken hebben met mindere lentedagen. Maar ook dan kun jij blijven genieten van je buitenaccessoires. Hoe? Simpel! Neem ze gewoon mee naar binnen. Een windlicht of lantaarn kun je net zo goed op de kast zetten en de buitenkussens staan vast prachtig op je bank. Zo kun je er bovendien extra lang van genieten. Win-win dus.

Uitgebreide collectie buiten accessoires

Wil jij je terras, tuin of balkon een opfrisser geven? In onze shop vind je een uitgebreid assortiment met de allermooiste accessoires voor buiten van diverse merken, zoals IB Laursen, Rustik Lys en ERNST. Neem gerust een kijkje in onze shop om onze buiten accessoires te ontdekken.

Let ook op: niet alle buitenaccessoires zijn geschikt om in de regen en andere weersomstandigheden buiten te blijven. Wil je er dus meerdere lentes van genieten, dan kun je ze het beste even mee naar binnen nemen.