Nog maar 3 weken tot kerst! Wij tellen het liefst af naar de feestdagen met een adventskalender. Wij hebben daarom speciaal onze eigen More2Style adventskalender gemaakt. Je krijgt van ons niet elke dag een cadeautje, maar elke nieuwe adventsweek profiteer je van fijne kortingen op sfeervolle producten! Leuk om als cadeau voor jezelf of een ander te kopen. Tijd om het tweede vakje van onze adventskalender te openen…

Prachtig servies van ERNST

Deze hele week krijg je 10% korting* op al het servies van het Zweedse merk ERNST. Prachtig, tijdloos servies van Zweeds design. Perfect voor de styling van jouw Scandinavische kersttafel. Of als neutrale basis voor een traditionele kerst. In deze blog leer je meer over de styling van jouw kersttafel met het servies van ERNST. Kies bijvoorbeeld voor een complete set met ontbijt- en dinerbord en kommen in het grijs, of juist wit. Combineren van de kleuren is ook heel erg mooi en tijdloos. Het servies van ERNST kun je echt jaren mee vooruit! Benieuwd? Bekijk de collectie van ERNST.

Let op: vanwege drukte in onze webshop en bij PostNL, kan het zijn dat je pakketje iets langer onderweg is. Zorg er daarom voor dat je jouw cadeaus op tijd bestelt!

*De korting is geldig van zondag 6 december 2020 tot en met zaterdag 12 december 2020. Gebruik de kortingscode ‘m2s-advent-w2‘ bij het afrekenen. De korting is alleen geldig op servies van ERNST.