Nog maar 4 weken tot kerst! Aftellen naar de feestdagen vinden wij altijd het allerleukste met een adventskalender. Speciaal daarom hebben wij onze eigen More2Style adventskalender gemaakt. Je krijgt van ons niet elke dag een cadeautje, maar elke nieuwe adventsweek profiteer je van leuke kortingen op mooie producten! Leuk om als cadeau voor jezelf of een ander te kopen. Tijd om het eerste vakje van onze adventskalender te openen…

Sfeervolle kandelaars van Zweeds design

Deze hele week krijg je 10% korting* op alle kandelaars van het Zweedse merk Storefactory. Alle kandelaars zijn tijdloos en van elegant design. Daardoor passen ze letterlijk in elk interieur! Denk bijvoorbeeld aan de sfeervolle Lidatorps in zwart, wit of donkergrijs. In verschillende maten en ontzettend leuk te combineren met wat dennengroen of dennenappels. Of ga voor de simpele, maar elegante Ekeberga kandelaars. Er is genoeg keuze en in dit geval geldt ook: op = op, dus profiteer snel! Bekijk alle producten van Storefactory.

Zorg je ervoor dat je – vanwege drukte in onze webshop en bij PostNL – jouw cadeaus op tijd besteld?

*De korting is geldig van zondag 29 november 2020 tot en met zaterdag 5 december 2020. Gebruik de kortingscode ‘m2s-advent-w1‘ bij het afrekenen. De korting is alleen geldig op kandelaars van Storefactory.