Nog maar 2 weken tot kerst! Wij tellen het graag af naar de feestdagen met een adventskalender. Daarom hebben we onze eigen More2Style adventskalender gemaakt. Je krijgt van ons niet elke dag een verrassing, maar elke nieuwe adventsweek profiteer je van fijne kortingen op sfeervolle producten! Leuk om als cadeau voor jezelf of een ander te kopen. Tijd om het derde vakje van onze adventskalender te openen…

Fijne producten van Meraki

Deze hele week krijg je 10% korting* op alles van het merk Meraki. Steek de heerlijke, sfeervolle geurkaarsen aan en geniet daarna van een moment voor jezelf. Misschien is de limited edition ‘Winter Edition‘ geurkaarsen set iets voor jouw momentje. Was je handen met de verzorgende handzepen en droog ze af met de fijne handdoeken. Smeer ze daarna in met de verzachtende handcrèmes. Maak zelf combinaties of kies één van de sets. Ook leuk als cadeautje voor onder de kerstboom.. Bekijk hier alle producten van Meraki.

Let op: vanwege drukte in onze webshop en bij PostNL, kan het zijn dat je bestelling iets langer onderweg is. Zorg er daarom voor dat je jouw cadeaus op tijd bestelt!

*De korting is geldig van zondag 13 december 2020 tot en met zaterdag 19 december 2020. Gebruik de kortingscode ‘m2s-advent-w3‘ bij het afrekenen. De korting is alleen geldig op producten van Meraki.