Nog minder dan een week tot kerst! Nog maar een paar dagen om af te tellen tot kerst, dus we kunnen nog even genieten van onze eigen More2Style adventskalender.  Je krijgt van ons niet elke dag een verrassing, maar elke nieuwe adventsweek profiteer je van fijne kortingen op sfeervolle producten! Leuk om als cadeau voor jezelf of een ander te kopen. Tijd om het vierde en laatste vakje van onze adventskalender te openen…

Sfeervolle kerstdecoratie

Deze hele week krijg je 20% korting* op alle kerstdecoratie. Waarschijnlijk is jouw huis al versierd met kerstdecoratie, maar misschien wil je nog wel last minute iets nieuws toevoegen. Of je wil alvast inspiratie opdoen voor volgend jaar. Hoe leuk is het dan dat je nu alvast sfeervolle kerstdecoratie met korting kunt kopen! Wij houden daar wel van. Misschien zit er ook nog wel iets leuks bij om cadeau te geven. Sfeervolle kerstkaarsen, gezellige slingers met bladeren of belletjes of prachtige kandelaars. Benieuwd naar de producten die meedoen? Je herkent ze aan het label ‘advent’. Ontdek alle producten op onze kerstpagina.

Let op: vanwege drukte in onze webshop en bij PostNL, kan het zijn dat je bestelling iets langer onderweg is. Als je nog vóór maandag 21 december 12:00 uur besteld, verzenden wij jouw bestelling nog voor de kerst. Als het meezit, heb je het dan nog op tijd binnen. Heeft het geen haast? Dan kun je gewoon de gehele kerstperiode blijven bestellen. Onze webshop blijft gewoon open!

*De korting is geldig van zondag 20 december 2020 tot en met zondag 27 december 2020. Gebruik de kortingscode ‘m2s-advent-w4‘ bij het afrekenen. De korting is alleen geldig op producten met het label ‘advent’.