Zoals jullie misschien wel van ons gewend zijn, zijn we altijd op zoek naar mooie merken en producten om aan onze webshop toe te voegen. IB Laursen stond al jaren hoog op onze lijst en nu kunnen we dan eindelijk zeggen dat het zo ver is: vanaf nu vind je in onze shop de sfeervolle woonaccessoires van IB Laursen. Van kussens tot LED-lampen en windlichten. Met dit assortiment kun je zowel binnen als buiten een unieke en gezellige sfeer creëren!

Een warm Deens familiebedrijf

IB Laursen is van oorsprong een Deens familiebedrijf. IB Laursen is één van de trendsetters in de Scandinavische landen als het gaat om woonaccessoires, cadeauartikelen en verpakkingsmaterialen. Het assortiment van IB Laursen bestaat uit een ruime collectie woonaccessoires, keukenartikelen, badkameraccessoires, tuinaccessoires en verpakkingsmaterialen. Waarvan wij nu een gedeelte in onze collectie hebben opgenomen.

ib laursen collectie

Natuurlijke materialen

De producten worden voornamelijk in eigen huis ontwikkeld, zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van natuurlijke materialen zoals glas, linnen, katoen, rotan, bamboe en zeegras. De accessoires van IB Laursen geven door hun landelijke, maar toch Scandinavische design en uitstraling direct sfeer en warmte in huis en tuin.

Klaar voor het voorjaar

Wij kijken al uit naar het voorjaar! Daarom hebben we een uitgebreide collectie met accessoires voor buiten toegevoegd. Denk aan prachtige kussens voor op jouw loungeset of sfeervolle windlichten voor onder jouw overkapping. Vergeet jij je planten nog weleens water te geven? Met deze mooie zwarte gieter is dat vanaf nu verleden tijd. Met de buitenaccessoires van IB Laursen ben je meteen klaar voor het voorjaar! Nieuwsgierig geworden naar de prachtige producten? Je vindt de collectie van IB Laursen vanaf nu in onze shop.