Over More2Style

Hi, ik ben Mirielle

Welkom bij More2Style, ons eigen stukje op het grote internet. En graag vertel ik je iets meer over mij. Ik ben Mirielle Bastiaans, een eeuwige dertiger, getrouwd met een lieve man die mij in alles steunt en moeder van twee geweldige kinderen die me helpen waar ze kunnen.

Na jarenlang in de detailhandel te hebben gewerkt, waar ik met liefde en plezier de visual merchandising voor een modewinkel deed, werd mijn interesse steeds meer richting interieurstyling gestuurd. Om mij heen vroegen vele mensen al eens om mijn advies met betrekking tot de styling van bijvoorbeeld hun woon- of slaapkamer. Ik besloot mijn kennis te verbreden en begon vol enthousiasme aan een opleiding binnenhuisarchitectuur. Passievol en met oog voor detail ging ik aan de slag.

Eigenlijk ben ik altijd wel al met interieur bezig geweest. Of ik nu op zondagavond op de bank naar een woonprogramma kijk, onder het genot van een kopje koffie een woontijdschrift lees of op social media geniet van de mooiste interieurplaatjes: ik wil niets missen. Daarbij deel ik zelf ook graag foto’s op Instagram van ons eigen huisje ( [at] wonenbijmir ).

Nu ik de opleiding heb afgerond, is het tijd voor de volgende stap. En trek ik mijn stoute schoenen aan en ga van mijn passie mijn werk maken. Met het opzetten van More2Style en het openen van een webshop is mijn grootste droom werkelijkheid geworden. Dus kun jij wel wat hulp gebruiken bij het restylen van je interieur? Mijn team en ik helpen je graag om er weer een fijn thuis van te maken!

Voor advies, vragen en/of opmerkingen kun je ons altijd mailen op info [at] more2style.nl.

Zie ik je snel weer terug?

Volg ons op Social Media

icon_facebook_white     icon_instagram_white     icon_twitter_white     icon_pinterest_white