Projecten

Interieuradvies vrijstaande villa

Voor een mooie vrijstaande nieuwbouw villa hebben wij een complete interieurstylingsopdracht van de woonkamer uitgevoerd. De bewoners kregen de woonkamer niet warm en gezellig. Het eindresultaat is een gezellige en warme sfeer in de woonkamer en bovenal tevreden bewoners.

Stylingadvies bij verkoop van moderne hoekwoning

Voor de verkoopstyling van deze mooie en moderne hoekwoning werd door de bewoners onze hulp ingeschakeld. De inrichting straalt eenvoud en rust uit, wat je ook terugziet in de foto’s. De woning was binnen twee weken verkocht. Een prachtig resultaat!

Stylingadvies en handjes bij verkoop van leuke eengezinswoning

De bewoners van deze leuke en lichte tussenwoning vroegen onze hulp bij de voorbereiding van de verkoop van hun woning. Deze prachtige foto’s zijn het resultaat van rust en eenvoud die de woning uitstraalt.

De woning was binnen 4 dagen verkocht. Een prachtig resultaat!

Tips en stylingadvies voor verkoop van grote villa

Deze prachtige villa staat al geruime tijd in de verkoop. De eigenaren vroegen ons om advies. Door enkele eenvoudige tips & tricks, waarmee ze zelf aan de slag konden, oogt de woning veel rustiger en (nog) ruimtelijker. Door goede fotografie met veel zonlicht komt deze prachtige villa volledig tot zijn recht.

Heb je inspirerend advies nodig over interieur en styling voor bij de verkoop van je huis?

Wil je stylingadvies bij de verkoop? Neem contact met ons op

4 + 8 =

Volg ons op Social Media

icon_facebook_white     icon_instagram_white     icon_twitter_white     icon_pinterest_white