Verzenden en retourneren

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de € 50,- betaal je bij ons GEEN verzendkosten! Bij het afrekenen verschijnt er een optie tot ‘Gratis Verzending’ die je dan kunt aanvinken. Echter, bij een bestelling onder de € 50,- betaal je de standaard verzendkosten van € 5,95. Kaarten (brievenbuspost) worden verstuurd in een enveloppe tegen een tarief van € 3,95. Tarieven en “Gratis Verzending’ gelden voor Nederlandse bestellingen. Eventuele (tijdelijke) acties met betrekking tot verzendkosten gelden uitsluitend bij afleveringen in Nederland.

Pakketten en brievenbuspost worden standaard verstuurd via de dienst van MyParcel.

Wil je niet vooraf betalen, dan kun je eventueel de goederen onder rembours laten versturen. Wij brengen hiervoor te allen tijde een vast tarief van € 21,50 incl. BTW in rekening. Bij de keuze voor het rembours verzenden vervalt altijd de Gratis Verzending optie. Wil je de optie rembours gebruiken, dan kun je deze aanvinken (2x) bij het afrekenen. Rembours bestellingen worden door ons gecontroleerd op juistheid van rembours vast tarief, en indien nodig gecorrigeerd conform rembours vast tarief. Rembours bestellingen worden uitsluitend als pakket via PostNL verstuurd.

 

Levertijd

Levering wordt gedaan op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Wij streven ernaar de producten uiterlijk een werkdag na ontvangst betaling te verzenden.

 

Track & Trace

Zodra we jouw bestelling hebben verzonden krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Je ontvangt een bericht met een trackingnummer in de e-mail, waarmee je jouw bestelling kunt volgen zodat je precies weet wanneer je jouw cadeau kunt uitpakken!

 

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Hiervoor kun je het modelformulier voor herroeping gebruiken (klik hier om te downloaden). Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (mits van toepassing) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
N.B.: speciaal op maat gemaakte artikelen vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de klant (bijv. de plaids van Muk), zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@more2style.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Volg ons op Social Media

icon_facebook_white     icon_instagram_white     icon_twitter_white     icon_pinterest_white